Mobilne kućice

Azzurro

Istražujući godinama savršeno mjesto za godišnji odmor, odlučili smo ga stvoriti i ponuditi Vam trend luksuznog smještaja u netaknutoj prirodi. Mjesto kampa dovoljno je blizu gradskoj vrevi, svega 15 minuta laganog hoda duž prekrasne šetnice koja obalom povezuje vaše mjesto odmora i staru gradsku jezgru.

Grad Rovinj, kao destinacija, priča je davno ispričana i već je nadaleko poznata.

AZZURRO – nova je priča koju tek ispisujemo, a naše kućice smještene su u poznatoj ulici Porton Biondi 1 i spremne su za besprijekoran i nezaboravan doživljaj pravog odmora.

Pomaknuvši granice modernog kampiranja, omogućili smo vam priliku za potpunu opuštenost, što uključuje mogućnost usluge čišćenja i serviranja obroka na zahtjev. Uživati u privatnosti savršeno udobne kućice, s predivnom terasom i koristiti usluge hotelskog komfora, uistinu je jedinstvena prilika.

30 m2 luksuzno opremljenog interijera | 24 m2 natkrivene terase | 4+1 osoba

Znamo koliko vam je bitan vaš kućni ljubimac. To je član obitelji koji vas vjerno prati na svim putovanjima pa ukoliko imate jednog takvog – rado ćemo ga ugostiti. Vaše četveronožne ljubimce čekat će spremna košara za spavanje te posudice za hranu i vodu.

Zanimljivosti

Brojevi govore za sebe

0
Dana u godini smo popunjeni
0
Godina iskustva u uslužnim djelatnostima
0
Mobilnih kućica za najam

Rezervirajte Vaš termin