Politika privatnosti

Tko smo mi

Tvrtka: TRINARIO d.o.o. za usluge
Skraćeni naziv: TRINARIO d.o.o.

Adresa: Kurilovečka ulica 28, 10410 Velika Gorica
OIB: 03340184275

1. Informacija o zaštiti osobnih podataka

TRINARIO d.o.o. kao voditelj obrade osobnih podataka, štiti Vašu privatnost, te obrađuje samo osobne podatke koji su neophodni za svrhu za koju su prikupljeni. Osobni podaci koje obrađujemo su podaci o Vama prikupljeni prilikom Vašeg posjećivanja web stranice https://azzurro-camping.com, a koji se mogu direktno ili indirektno povezati s Vama. To su sljedeći podaci: ime i prezime, telefonski broj(evi) i adresa elektroničke pošte.

2. Svrha obrade i legitimni interes

Obrada Vaših podataka temeljem naših legitimnih interesa podliježe posebnim pravilima koja Vam omogućavaju da u svakom trenutku, na temelju Vaše posebne situacije, podnesete prigovor na takvu obradu. Legitimni interesi temeljem kojih će Trinario d.o.o. obrađivati Vaše osobne podatke su:

Pružanje usluga

Prikupljamo i koristimo vaše osobne podatke, kao što je gore opisano, kako bismo vam pružili Usluge te radili i poboljšali Usluge. Te upotrebe uključuju omogućavanje pristupa funkcijama Usluga; pružanje usluga koje tražite; pružanje učinkovitije usluge kupcima; pružanje tehničke podrške; olakšavanje korištenja Usluga; i provođenje istraživanja i analiza usmjerenih na poboljšanje naših proizvoda, usluga i / ili tehnologija.

Uslužne komunikacije

Možemo poslati određene obvezne uslužne komunikacije, poput pozdravnih pisama i sigurnosnih najava, e-poštom, putem Usluga ili SMS-om.

Korištenje u marketingu

Kada se prijavite, možemo vam pružiti i informacije o trenutnim aktivnostima, općim najavama, nadolazećim proizvodima i uslugama, promjenama naših proizvoda ili usluga i nadolazećim događajima. Te se komunikacije mogu slati e-poštom ili tekstualnom porukom te putem Usluga. Vaše podatke možemo također koristiti u druge svrhe uz vaš pristanak ili ako to dopušta ili zahtijeva zakon. Možete povući svoj pristanak na ovu upotrebu vaših osobnih podataka tako da nas kontaktirate kako je dolje navedeno.

3. Kolačići

U svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja ove web stranice, moramo na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (kolačića – eng. naziv cookies). Prema regulacijama Europske unije obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti vaš pristanak. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne. Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što je preferirani jezik. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promjeniti Vaše postavke internet preglednika da možete sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, pobrišete spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internet preglednika i slično.

4. Praćenje od trećih strana putem interneta

Google Analytics koristimo za dobivanje informacija o trendovima o interakcijama korisnika s web stranicama, u svrhu administriranja sustava i identificiranja problema i poboljšanja naših usluga i proizvoda. Google Analytics koristi kolačiće prve strane za izvještavanje o interakcijama posjetitelja. Ovi kolačići koriste se za pohranjivanje informacija koje se ne mogu osobno identificirati, kao što je vrijeme trenutnog posjeta, je li posjetitelj bio na toj web lokaciji prije i koja je web stranica posjetitelja prenijela na web stranicu. Dodatne informacije o usluzi Google Analytics potražite ovdje https://analytics.google.com/analytics. Za Google-ovu politiku privatnosti idite na https://policies.google.com/privacy. Za alat za isključivanje usluge Google Analytics idite na https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Google Ads može se koristiti za pohranu posjeta web stranici u svrhu promidžbe u Googleu. Vaš preglednik pohranjuje kolačiće prilikom Vaše posjete web stranici koji omogućuju da Vas se prepozna kao posjetitelja kada učitate web stranice koje pripadaju mreži Googlea. Na tim stranicama Vam se kao posjetitelju nude oglasi koji se odnose na sadržaj koji ste već prije učitali na nekim drugim web stranicama. Možete odbiti prikupljanje podataka kroz Google Ads na web stranici http://www.google.com/settings/ads.

5. Izvor osobnih podataka

Obrađujemo osobne podatke koji su potrebni za ispunjenje gore navedene svrhe. Osobne podatke prikupljamo i obrađujemo pošteno, zakonito i transparentno te brinemo o njihovoj točnosti, potpunosti, ažurnosti i sigurnosti.

6. Obveza čuvanja osobnih podataka

Obvezujemo se čuvati Vaše osobne podatke sukladno najvišim primjenjivim standardima, a što znači da ih nećemo priopćavati, odnosno učiniti dostupnim trećim osobama, osim u sljedećim slučajevima:

ako izričito pisanim putem pristanete da se priopće pojedini povjerljivi podaci za određenu namjenu ili određenoj osobi;

ako su podaci potrebni Ministarstvu unutarnjih poslova ili nadležnom državnom odvjetništvu za potrebe obavljanja poslova iz njihove nadležnosti;

ako su podaci potrebni sudu ili javnom bilježniku za postupak koji vodi, a predočenje tih podataka zahtijeva pisanim putem;

u slučajevima određenim UREDBOM (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA koji se odnose na mogućnost i pravila obrade osobnih podataka koje u ime klijenta provode izvršitelji obrade.

7. Primatelji ili kategorije primatelja osobnih podataka

U svim prethodno navedenim slučajevima ćemo Vaše osobne podatke priopćiti isključivo gore izričito navedenim trećim osobama i/ili osobama izričito propisanim u gore navedenim i drugim zakonima i propisima na snazi u Republici Hrvatskoj te isti neće biti prosljeđivani trećim osobama bez pravne obveze.

8. Razdoblje u kojem će osobni podaci biti pohranjeni

Vaše osobne podatke čuvat ćemo do ispunjenja svrhe za koju su prikupljeni te će nakon ispunjenja svrhe biti izbrisani.

9. Vaša prava

Pravo na pristup

Imate pravo u svakom trenutku kontaktirati nas i dobiti potvrdu obrađuju li se Vaši osobni podaci te, ako se ti podaci obrađuju, zatražiti pristup osobnim podacima i informacijama na koje imate pravo u svezi zaštite osobnih podataka.

Pravo na ispravak

Ako obrađujemo Vaše osobne podatke koji su netočni, u bilo kojem trenutku možete od nas tražiti da ih ispravimo, a ukoliko su oni nepotpuni, imate ih pravo dopuniti.

Pravo na brisanje

Imate pravo od nas tražiti brisanje osobnih podataka koji se na Vas odnose ako smo ih nezakonito obradili ili ako osobni podaci više nisu nužni u odnosu na svrhu obrade ili sl. Molimo da uzmete u obzir da postoje razlozi koji onemogućuju trenutačno brisanje, primjerice radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva, a o čemu ćemo Vas detaljno izvijestiti u odnosu na svaki pojedini zahtjev.

Pravo na ograničenje obrade

Možete od nas zatražiti ograničenje obrade svojih podataka:

ako osporavate točnost osobnih podataka tijekom razdoblja koji nam omogućuje provjeru točnosti tih podataka,

ako je obrada nezakonita, ali se protivite brisanju i umjesto toga tražite ograničenje uporabe tih podataka,

ako nam podaci više nisu potrebni za potrebe obrade, ali ih tražite radi postavljanja, ostvarivanja i obrane pravnih zahtjeva,

ako ste uložili prigovor na obradu.

Pravo na prenosivost podataka

Imate pravo zaprimiti Vaše osobne podatke koje ste nam pružili, u strukturiranom, uobičajeno upotrebljavanom i strojno čitljivom formatu te imate pravo prenijeti te podatke drugom voditelju obrade, ako se obrada temelji na privoli ili ugovoru i provodi se automatiziranim putem.

Pravo na prigovor

U svakom trenutku možete uložiti prigovor na obradu Vaših osobnih podataka, ako se obrada temelji na našim legitimnim interesima, uključujući izradu profila ili ako Vaše podatke obrađujemo za potrebe izravnog marketinga.

Pravo na povlačenje privole

Kada se obrada temelji na privoli, imate pravo u bilo kojem trenutku povući privolu, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena. Navedeno možete učiniti na isti način kako ste i dali privolu, kao i putem e-pošte: trinario@trinario.hr ili na telefon +385 98 738 611.

Pravo na naknadu štete

Ukoliko ste pretrpjeli (ne)imovinsku štetu zbog kršenja relevantnih zakonskih odredbi, imate pravo na naknadu od nas ili izvršitelja obrade za pretrpljenu štetu.

Ostvarenje navedenih prava, uvažavajući iznimke predviđene za povlačenje privole i podnošenje pritužbe, možete zatražiti putem e-pošte: trinario@trinario.hr ili putem pošte na adresu TRINARIO d.o.o., Kurilovečka ulica 28, 10410 Velika Gorica. U slučaju dvojbe, možemo zatražiti dodatne informacije radi provjere Vašeg identiteta, a čime štitimo Vaša prava i privatnost.

Datum stupanja na snagu: 15.05.2021